Toimitusehdot

Yleistä

www.kauppa.sisustusometta.fi on Sisustus Ometan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Sisustus Ometta (2086342-8), Jokikatu 24, 06100 Porvoo, puh +358 40 577 7796. Sisustus Ometta pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Chekout. Ostokset voi maksaa pankki- ja luottokortilla, verkkopankilla tai Klarnalla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Me käytämme Suomen Postia. Tilaus on myös mahdollista noutaa kivijalkaliikkeestämme Jokikatu 24, 06100 Porvoo, liikkeen aukioloaikoina.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa vaikuttaa toimituskuluihin.

Käsittely- ja postikulut ovat 5,90 euroa per paketti. Yli 100 euron tilauksista emme veloita toimituskuluja.

Toimitusaika

Tilaukset kerätään pääsääntöisesti 3-5 vuorokauden sisällä ja toimitetaan kuljetukseen. Tämä voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautuksista tulee sopia aina ensin meidän kanssa. 

Tarkistakaa välittömästi paketin saatuanne sen kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin sisustusometta@kolumbus.fi, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olettehan yhteydessä meihin.

Sisustus Ometta, sisustusometta@kolumbus.fi, puh +358 40 577 7796.